Agenda

In de KempenBroek MolenAgenda vindt u dagelijks actueel welke molens in GrensPark Kempen~Broek open zijn. Verder óók de vaste wekelijkse of maandelijkse openstellingen van de molens en de speciale molenactiviteiten (molendagen, molenfeesten e.d) op de windmolens en watermolens binnen het MolenNetwerk KempenBroek VZW en op de direct aan het GrensPark grenzende gebieden.

Activiteiten in en bij de molens kunnen aangemeld worden voor vermelding in deze agenda. Dat kan via e-mail naar: molennetwerkkempenbroek@ziggo.nl 

U kunt de actuele openstellingen van de windmolens en watermolen binnen het Molennetwerk Kempen~Broek ook volgen via Twitter @openmolensweert en via Facebook: https://www.facebook.com/MolensKempenBroek/

 Of gebruik deze link:

Vastleggen in volledig scherm 13-10-2018 084325.bmp

Gallery-for-3d-arrows-clip-art-free-clipartcow.png
Vastleggen in volledig scherm 4-10-2017 115237.bmp


Klik op het maandblad de datum en activiteit aan voor meer informatie.


Submit an Event

 


Vastleggen in volledig scherm 13-9-2017 125932.bmp

Vastleggen in volledig scherm 13-9-2017 130401.bmpHeeft u een hotel, pension, B&B, boerderijcamping of biedt u op andere wijze onderkomst aan mensen die in onze regio hun vakantie en enkele ontspannende dagen doorbrengen en wilt u deze mensen leuke tips geven voor een dagje uit?

Dan wilt u waarschijnlijk onze actuele MolenAgenda regelmatig in uw digitale brievenbus ontvangen?

Molennetwerk Kempen~Broek verstuurt in de vakanties iedere 2 tot 3 weken een overzicht van alle aankomende openstellingen van de molens in GrensPark Kempen~Boek.

Deze MolenAgenda wordt digitaal verstuurd naar meer dan 200 adressen van particulieren en bedrijven die in molens geïnteresseerd zijn of die in de toeristische en recreatieve sector actief zijn zoals hotels, B&B’s, campings, kampeer-boerderijen enz.

Wilt u deze agenda ook regelmatig ontvangen? Stuur ons een email met uw naam, adres en emailadres naar:

kempenbroekmolens@gmail.com

Of gebruik met reactieformulier onder op deze pagina.


Plaats een reactie